Čestitka Vučiću od Angele Merkel

Izvor: Blic, 25.Apr.2016, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitka Vučiću od Angele Merkel

Lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je večeras da mu je nemačka kancelarka Angela Merkel čestitala na izbornom rezultatu.

Upitan da li mu je lider SPS Ivica Dačić čestitao, Vučić je kazao da je imao više propuštenih poziva ali da se posvetio prijateljima.

Vučić je dodao da mu je čestitala kancelarka Nemačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Angela Merkel, dok je upitan o čestitkama iz Hrvatske ponovio da je bilo propuštenih poziva, ali "da te brojeve ne zna".

Vučić je kazao da će o mogućim koalicijama razgovarati sa prijateljima u narednih 15 dana, kao i da neki ministri neće biti u vladi.

Pročitajte još:

U izbornom štabu iza Vučića dok se obraćao novinarima stajao je koalicioni partner Nenada Popović, stranački funkcioneri Zorana Mihajlović, Jadranka Joksimović, Zoran Babić i Maja Gojković, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, kao i kandidati za poslanike Miroslav Lazanski i Ljiljana Habjanović Đurović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.