MUP Srbije dogovorio s Rusijom obuku svojih kadrova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Avg.2016, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP Srbije dogovorio s Rusijom obuku svojih kadrova

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović razgovarao je u Beogradu sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom o unapredjenju saradnje u borbi protiv organizovanog kriminala i terorizma. Na sastanku je dogovorena i saradnja sa Ruskom federacijom kroz različite vrste obuka pripadnika MUP-a Srbije, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Zajednička vježba policije Srbije i RS-a u nedjelju u Loznici

Izvor: SandzakPress.net, 24.Avg.2016

BiH, Srbija – Zajednička antiteroristička vježba policija Srbije i Republike Srpske bit će održana u nedjelju, 28. augusta, u Loznici, u prisustvu najviših zvaničnika Srbije i RS-a. Na vježbi dvije policije, koja će početi u 11.00 sati, bit će pokazana snaga i obučenost u borbi protiv terorizma...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.