Emina Jahović blistala na venčanju Željka i Jovane Joksimović

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Sep.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović blistala na venčanju Željka i Jovane Joksimović

Crkveno venčanje Željka Joksimovića i Jovane Joksimović odrdžano je u nedelju u crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu. Svečanoj ceremoniji prisustvovao je veliki broj prijatelja i kolega među kojima je bila i Emina Jahović.

Pevačica se vratila rano ujutro sa žurke, koja je usledila posle svečane ceremonije venčanja, a kako je izgledala tada njeni fanovi mogli su da vide na >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << fotografijama koje je atraktivna Emina postavila na Instagramu.

Haljina plave boje, sa neobičnim detaljima istakla je Emininu savršenu figuru a pevačica je dokazala da i posle neprospavane noći izgleda odlično.

Autor: Bobana Živanović, Life Content

Foto: Instagram
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.