Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2021, 12:16

Vesić: Vreme da se mere određuju regionalno, Beograđani posvećeni vakcinaciji

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je za TV Pink da je vreme da se mere određuju regionalno, jer nema razloga da se deli ista sudbina sa lokalnim samoupravama u kojima je vakcinisano deset odsto građana. To bi trebalo da bude neka vrsta nagrade, naveo je Vesić, prenosi Beoinfo.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Epidemiološke mere treba određivati regionalno, nagraditi Beograd

Izvor: Danas, 01.Maj.2021

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ocenio je danas kako je došlo vreme da se epidemiološke mere određuju regionalno jer nema razloga da prestonica deli istu sudbina sa lokalnim samoupravama u kojima je vakcinisano 10 odsto građana.

Nastavak na Danas...

"Vreme je da se mere određuju REGIONALNO" Vesić: Beograđani posvećeni vakcinaciji i biće nagrađeni, otvaramo kafiće i ODRŽAĆEMO FESTIVALE

Izvor: Blic, 01.Maj.2021

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da je vreme da se mere određuju regionalno, jer nema razloga da se deli ista sudbina sa lokalnim samoupravama u kojima je vakcinisano deset odsto građana. To bi, kako kaže, trebalo da bude neka vrsta nagrade.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.