Jednoj vrh, drugoj bljak: Tijana i Ružica progovorile o “trojci” s Vladom Mandićem!

Izvor: Svet, 30.Jun.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednoj vrh, drugoj bljak: Tijana i Ružica progovorile o “trojci” s Vladom Mandićem!

Učesnice “MaldivaRužica Veljković i Tijana Ajfon, šokirale su javnost kada su, tokom rijalitija “Parovi”, otkrile da su provele noć u krevetu sa poznatim rukometašem, Vladom Mandićem.
Kratak period “slobode” od izlaska iz Parova do ulaska u Maldive, ove dve rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zvezde iskoristile su da do detalja opišu kako je izgledala njihova “trojka” sa Vladom Mandićem. Izgleda da nisu podjednako uživale.
“Vlada Mandić je vrh u krevetu. Meni je bilo vrhunski, nezaboravno, jer volim mazohizam, a i on se pali na grub seks. Mi smo jedne večeri odlučili da ubacimo još jednu devojku u naše igrice, pa smo tako došli do Tijane. Kad sam je pozvala i objasnila joj o čemu se radi, bila je oduševljena, jer se dugo palila na njega. Tada nije uzela novac, jer je bila oduševljena što će biti sa Mandićem”, ispričala je Ružica za Informer.
Tijana nije bila toliko rečita, a bogami, ni oduševljena kao ona …
“Detalja se baš ne sećam. Znaš kako kažu ‘kakvo je**nje, takvo sećanje’, ali znam da mi nije prijalo. On voli grubosti, što mene nikako ne pali. Bila sam razočarana i očajna posle toga”, rekla je Tijana.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jednoj vrh, drugoj bljak: Tijana i Ružica progovorile o “trojci” s Vladom Mandićem!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jun.2015

Učesnice “Maldiva” Ružica Veljković i Tijana Ajfon, šokirale su javnost kada su, tokom rijalitija “Parovi”, otkrile da su provele noć u krevetu sa poznatim rukometašem, Vladom Mandićem...Kratak period “slobode” od izlaska iz Parova do ulaska u Maldive, ove dve rijaliti zvezde iskoristile...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.