Zvezde Granda: Ovih pet devojaka je prošlo dalje!

Izvor: Svet, 23.Nov.2014, 02:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Ovih pet devojaka je prošlo dalje!

Na scenu “Granda“ iz emisije u emisiju stižu mlade muzičke nade s namerom da zaintrigiraju žiri i postanu nove “Zvezde Granda”.
Koja od takmičarki će proći dalje i ići u naredni krug odlučivao je žiri u sastavu : Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta, a kada su bili neodlučni u pomoć im je stigla od produkcija Granda -Saša Popović, Lepa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Brena i Žika Jakšić.
Večeras su devojke nastupale , a samo pet je prošlo dalje: Elvedina, Slađana, Biljana, Lejla i Valentina najmlađa , ali je oduševila i žiri i publiku koja je navijala za nju.

Kao i uvek dolazilo je do sukoba mišljenja kod žirija pa tako je došlo do malih koškanja ,jedna od zanimljivih rasprava bila je posle nastupa Jelene Mihajlović iz Aleksinca nakon što je otpevala pesmu Imendan“Negde je božanstvene, negde“, rekla je Snežana. “Ma bolje peva nego ona što je prošla“, rekao je Šaban. Dobila je četiri zvezdice. “Ja sam čuo da ona zna da peva. Bila je malo niska, desi se“, rekao je Šaban. “Ako je neko falš celu pesmu, nek nam Bosanac obrazloži jer je on alegričan i ima odličan sluh“, “Devojka ima prelepu boju glasa. Na momente je padala, ali verujem da je matica bila niska. A budući da imamo lepezu kriterijuma, što joj ne bi dali šansu“, rekao je Bosanac. “Ja sam čula da mi se to ne dopada, nisam čula sam da zna da peva“, rekla je Zorica. “Ona je bila bolja od prošle, pa treba da pustimo i ovu”, rekao je Aca. “Svi imaju falšu, pa ako čujem falš neću pritisnitu“, rekao je Šaulić. “Ali uši su vas zabolele“, rekao je Saša.
Izvor: Life Content
Foto: PrintScreen
 
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zvezde Granda: Ovih pet kandidatkinja ide dalje!

Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2014

Na scenu “Granda“ iz emisije u emisiju stižu mlade muzičke nade s namerom da zaintrigiraju žiri i postanu nove “Zvezde Granda”...Koja od takmičarki će proći dalje i ići u naredni krug odlučivao je žiri u sastavu : Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.