Svađa pevačice i manekenke: Kaća beži od Sare jer joj muva bivšeg

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 06:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađa pevačice i manekenke: Kaća beži od Sare jer joj muva bivšeg

Najbolje drugarice se izbegavaju u širokom luku otkad je Trajanovićeva bacila oko na bivšeg dečka zvezde „Granda“.

Pevačica Katarina Grujić neće ni da čuje za manekenku Saru Trajanović. Zavadile su se jer je Sara postala nerazdvojna s njenim bivšim, manekenom Borisom Stamenkovićem.

Iako je sada u vezi s Nemanjom Buhom, bratancem nekadašnjeg vođe surčinskog klana Ljubiše Buhe Čumeta, Kaća ne može da oprosti drugarici to što se udvara njenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bivšem momku.

- Mnogo radim, a kada nađem malo slobodnog vremena, viđam se sa svojim pravim prijateljima. Nemam vremena za instant prijateljstva! Ne zanima me ni ona, ni moj bivši dečko, jer sam na to odavno stavila tačku. Uživam i zaljubljena sam. Za mene je život počeo pre sedam meseci i sve što se dešavalo pre toga sam zaboravila. Nemam vremena za ljude koji ne rade ništa, nemaju obaveza kao ja, pa stalno izlaze - rekla je Kaća za „Blic“.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRUGARICE PROKLETNICE: Kaća neće da čuje za Saru jer joj muva bivšeg!

Izvor: Kurir, 04.Sep.2015

Najbolje drugarice se izbegavaju u širokom luku otkad je Sara Trajanovićeva bacila oko na bivšeg dečka zvezde „Granda“..Pevačica Katarina Grujić neće ni da čuje za manekenku Saru Trajanović. Zavadile su se jer je Sara postala nerazdvojna s njenim bivšim, manekenom Borisom Stamenkovićem...Iako...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.