Pobednik “Zvezda Granda”: Automobil ću pokloniti tati i bratu jer ja ne vozim!

Izvor: Scandal.rs, 17.Jul.2016, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednik “Zvezda Granda”: Automobil ću pokloniti tati i bratu jer ja ne vozim!

U sarajevskoj “Zetri” u petak je održano superfinale “Zvezda Granda”, a sedamnaestogodišnji pobednik Ibro Bublin kaže da je i dalje u šoku.

“Iskren da budem, nisam se nadao pobedi. Sve ovo je za mene bio veliki šok. Kada sam čuo da su pročitali moj broj i izgovorili moje ime, tek tad nisam znao šta me je snašlo“, kaže pobednik desete sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja “Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Granda” za “Blic”.

Glavna nagrada pobedniku ove godine bio je automobil, a maloletni pobednik muzičkog takmičenja kaže da još uvek nema položen vozački ispit.

“Kola ću pokloniti bratu i tati. Još uvek ne znam da vozim, pa jednog dana kada budem položio, i ja ću ih voziti”, rekao je Ibro.

Ovogodišnji pobednik “Zvezda Granda” planira da snimi svoju prvu pesmu, a kako kaže, voleo bi da jednog dana otpeva i duet sa Šabanom Šaulićem.

“On je jedan od naših najboljih pevača i meni bi bila izuzetna čast da s njim otpevam duetsku numeru. Bio bih presrećan da se to desi”, kaže Bublin.
Pogledaj vesti o: Polaganje vozačkog ispita

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

POBEDNIK ZVEZDA GRANDA Ibro Bublin Automobil cu pokloniti bratu i tati

Izvor: medio.rs, 17.Jul.2016

U "Zetri" je održano superfinale "Zvezda Granda", a sedamnaestogodišnji pobednik kaže da je i dalje u šoku...- Iskren da budem, nisam se nadao pobedi. Sve ovo je za mene bio veliki šok...Kada sam čuo da su pročitali moj broj i izgovorili moje ime, tek tad nisam znao šta me je snašlo - kaže...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.