Milica Pavlović: Plakala sam posle svakog gostovanja u emisiji Narod pita

Izvor: Story, 30.Sep.2014, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović: Plakala sam posle svakog gostovanja u emisiji Narod pita

Pevačica je priznala da je bila tužna kad prođe u naredni krug takmičenja, dok se svi ostali raduju...

Milica Pavlović, foto: Luka Šarac

Mlada zvezda Granda Milica Pavlović, gostovala je u emisiji Magazin in i tom prilikom otkrila nepoznate detalje vezane za njeno učešće u takmičenju "Zvezde Granda“ koje joj je donelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << neviđeni uspeh na estradi.

Naime, dok su se njene kolege radovale što prolaze u naredni krug, ona je tugovala, jer je nakon svakog sledećeg kurga sledovala emisija "Narod pita“ koja joj predstavljala pravu noćnu moru.

- Javi se neka bakica koja me izvređa na finjaka i onda posle te emisije, ja odem kući i plačem. To je meni bilo neshvatljivo, ali vremenom sam oguglala. Dok te ljudi upoznaju, treba vremena. Valjda je sve to normalno. Sada teško da mogu da zaplačem, ali tada sam svaki ponedeljak preplakala - iskrena je bila Milica, te dodala da joj se više ne dešava da je neko vređa.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.