Milica Todorović: Srećna sam sa novim dečkom

Izvor: Story, 29.Sep.2014, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Todorović: Srećna sam sa novim dečkom

Sve popularnija pevačica Milica Todorović otkriva za Story da ima novog izabranika koji ne želi da se eksponira, ali kaže da joj je veoma lepo u vezi koja traje mesec dana

Milica Todorović, foto: story press

Nakon godinu dana samovanja pevačica Milica Todorović (23) našla je novu emotivnu luku i ponovo je srećna. Njen izabranik ne želi da se eksponira pa još nije poznato s kim se zabavlja jer se oboje trude da vešto sakriju romansu. Izvesno je međutim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << nije reč o kumu Novaka Đokovića, Marku Stilitanu kojeg je upoznala na svadbi našeg slavnog tenisera. Naime, nakon romantične ceremonije na Svetom Stefanu, na kojoj je zabavljala Novakove goste, osvanule su priče da je Milicu zaveo upravo bivši dečko Ane Ivanović što je ona više puta demantovala.

- Istina je da sam mesec dana u novoj vezi. Lepo mi je i srećna sam – kaže Milica za Story demantujući i spekulacije pojedininih medija da se pomirlila sa bivšim dečkom, kompozitorom i muzičkim producentom Radetom Kovačevićem (31). On se nedavno pojavio na otvaranju njenog restorana brze hrane pod nazivom Kebab house na Novom Beogradu što je izazvalo lavinu tekstova sa naslovima: Koga vi folirate, priznajte da ste obnovili vezu.

- Rade i ja smo prijatelji. Priče o obnavljanju naše veze su glupost. Ne želim da otkrivam s kim se zabavljam jer moj novi dečko ne želi da se eksponira. Trenutno sam sa njim na kraćem odmoru, za opširniju priču biću dostupna po povratku u Beograd – poručuje Todorovićeva za Story ne želeći da komenatriše naša saznanja da njen izabranik ima stan u Beogradu što znači da dosta vremena provodi u srpskoj prestonici te da neće morati da održava vezu na daljinu. A dok Milica uživa u novoj romansi, javnost je proteklih nedelja zaokupljen analizom njenog novog spota za pemsu moje zlato u kojem se pojavila u najprovokativnijem izdnaju do sada.

- Ne znam šta je tu toliko provokativno, samo sam malo pokazala butkicu – odgovara Todorovićeva na tvrdnje pojedinih medija da se obnažila iznad očekivanja svojih obožavalaca. Komplimenti joj svakako prijaju i uživa u njima, ali izričita je u nametanju svojih vokalnih kvaliteta koji su joj uvek bili prioritetniji od fizičke atraktivnosti u imidžu. Ipak, tokom veze sa Radetom Kovačevićem bila je smernija u javnim istupima trudeći se da sačuva devojčicu u sebi.

Vezu su otpočeli u septembru 2009. godine, a neposredno pre raskida koji se dogodio u septembru 2013, obeležili su četiri godine romanse. Međutim, izostala je spektakularna proslava što je bio svojevrsni nagoveštaj kraha Miličline najduže veze. Te večeri partneri su izašli na svečanu večeru na kojoj su sumirali utiske o sitnicama koje su uspele da im naruše vezu i ubrzo potom je i okončali. Pevačicina patnja za bivšim trajala je mesecima, a on je odoleo i njenim javno izrečenim željama da se pomire. Sada je međutim konačno srećna u zagrljaju novog muškarca koji joj je vratio osmeh na lice.

- Uvek uživam u početnoj fazi veze, jer je tada najlepše. Moj partner i ja još se upoznajemo ali ne bih da dajem neke ozbiljne prognoze o našoj romansi. Maksimalno uživamo u zajedničkim trenucima ne opterećujući se  budućnošću – ističe uz osmeh za kraj razgovora sve pevačica koja je 2005. godine trijumfovala u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Grand produkciji ostala je verna i nakon prelaska emisija te kuće na TV Prva pa ćemo je uskoro gledati na glamuroznoj sceni u nekoliko novih muzičkih emisija.

Piše: Nikola Rumenić

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILICA TODOROVIĆ SREĆNA: Lepo mi je sa novim dečkom!

Izvor: Kurir, 29.Sep.2014

Ne želim da otkrivam s kim se zabavljam jer moj novi dečko ne želi da se eksponira, rekla je pevačica..Pevačica Milica Todorović otkrila je da ima novog izabranika koji ne želi da se eksponira, ali kaže da joj je veoma lepo u vezi koja traje mesec dana, piše za Story.rs...Nakon godinu dana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.