Zrenjanin: Na Danima piva najbrže ispijeno pivo za 3,94 sekunde

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2015, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Na Danima piva najbrže ispijeno pivo za 3,94 sekunde

Tokom finala takmičenja u brzom ispijanju piva, na Žitnom trgu u Zrenjaninu povodom manifestacije "Dani piva", ubedljivu pobedu odneo je Martin Kajtazi iz Bačke Palanke koji je kriglu od jednog litra ispio za 3,94 sekunde, dok je drugoplasirani zabeležio vreme duže od šest sekundi.

U ženskoj konkurenciji pobednica je Martina Trajković iz Leskovca koja je kriglu sa pola litre piva ispila za 4,15 sekundi.

Ove godine u brzom ispijanju piva oprobalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se 30 takmičara, među kojima tri žene, a pobednici su nagrađeni novčanim nagradama i poklon paketima pivare Karlsberg.

Takmičenje u brzom ispijanju piva je manifestacija koja se redovno održava u okviru "Dana piva" i tim povodom u Zrenjanin pristižu takmičari i iz drugih gradova, dok pivopije bodri brojna publika kod koje ovo takmičenje pobuđuje izuzetno interesovanje, saopštio je organizator.

Fijakerijada koja se organizuje u sklopu te zrenjaninske manifestacije, svečano je otvorena u subotu, a u okviru programa održan je i Memorijal "Milan Nosonjin".

U okviru takmičarskog dela održano je 3. kolo Kupa Srbije u disciplini dvopreg, a ove godine je bio najveći odziv - od ukupno 21 takmičara, prvo mesto osvojio je Ljubiša Trnjakov Stapar.

Od muzičkog programa, na ovogodišnjim "Danima piva" svirao je Željko Joksimović, Generacija 5 i mnogi drugi.

Posebno zanimljiv program za decu tokom jubilarnih "Dana piva", dobio je svoju lokaciju u pešačkoj zoni u samom centru grada, gde su u Gimnazijskoj ulici, tokom svih pet dana manifestacije u večernjim satima organizovane predstave za decu, nakon kojih okupljene mališane zabavljaju animatori. Po uzoru na svetske metropole, u ulici dominiraju postavljeni raznobojni kišobrani koji doprinose zanimljivoj atmosferi, a tokom protekla četiri dana, ulicu je posetio izuzetno veliki broj dece i njihovih roditelja.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Pivo

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Zrenjanin: Popio litar piva za 3,94 sekunde

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Avg.2015

Tokom finala takmičenja u brzom ispijanju piva, na Žitnom trgu u Zrenjaninu, povodom manifestacije "Dani piva", ubedljivu pobedu odneo je Martin Kajtazi iz Bačke Palanke koji je kriglu od jednog litra ispio za 3,94 sekunde, dok je drugoplasirani zabeležio vreme duže od šest sekundi...U ženskoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.