Zrenjanin: Automobil uleteo u jezero, poginuo mladić, drugi se spasao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2016, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Automobil uleteo u jezero, poginuo mladić, drugi se spasao

Teška saobraćajna nesreća dogodila se noćas oko tri sata kada su dvojica mladića automobilom zrenjaninskih tablica uletela u Zrenjaninsko jezero pri čemu je jedna osoba poginula, saopštila je Policijska uprava MUP-a Zrenjanin.

Kako se navodi u saopštenju, do nesreće je došlo kada je 29-godišnji vozač BMW-a iz Zrenjanina, krećući se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Gundulićevom ulicom prema Keju 2. oktobra, probio zaštitnu ogradu i sleteo u gradsko akumulaciono "Jezero 3".

Vozač je preminuo na licu mesta dok je takođe 29-godišnji suvozač (D.C.) iz Zrenjanina uspeo da se spase.

Uz pomoć ronilaca Žandarmerije iz Beograda i zrenjaninskih vatrogasaca, automobil i telo vozača su izvučeni iz jezera. Kako se pretpostavlja, auto je bilo zaglavljeno u mulju na dnu jezera, na četiri metra dubine.

Mladić koji se spasao, pregledan je u jutros u Urgentnom centru Zrenjaninske bolnice i pušten kući.

Policija zasad nije saopštila identitet mladića koji je nastradao.

Uviđaj na mestu događaja izvršili su zamenik osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, navdi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Automobilom uletjeli u Zrenjaninsko jezero, poginuo mladić

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2016

ZRENJANIN - Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas oko tri sata kada su dvojica mladića automobilom uletjela u Zrenjaninsko jezero...Tijelo jednog mladića je izvučeno iz jezera, dok se jedan mladić spasao, javlja dopisnik RTS-a...Policija nije saopštili identitet nastradalog...(RTS)

Nastavak na Nezavisne Novine...

BMW uleteo u jezero, jedan mladić se udavio, drugi isplivao (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Okt.2016

Teška saobraćajna nesreća dogodila se noćas oko tri sata kada su dvojica mladića automobilom uletela u Zrenjaninsko jezero, od kojih je jedan poginuo Ronioci su danas oko 10,30 iz jezera kod Begejske petlje izvukli telo mladića nastradalog u saobraćajnoj nesreći koja se...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.