Za Takovsku ulicu u Zrenjaninu 41,6 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Takovsku ulicu u Zrenjaninu 41,6 miliona dinara

Dodeljivanjem 41.654.680,22 dinara preko javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti zaštite voda, Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine je podržala napore grada Zrenjanina da izgradi atmosfersku kanalizaciju sliva Takovske ulice.

Realizacijom projekta biće rešen problem prikupljanja i odvođenja atmosferskih voda u ulicama Takovska, Čehoslovačka, Sarajevska, Manastirska, Ljubljanska i Njegoševa.

Zastareo sistem kanalisanja atmosferskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << voda zameniće moderna atmosferska kanalizaciona mreža u dužini od 2,5 kilometara sa 95 revizionih šahtova i 88 slivničkih rešetki, kojom će se prikupljati i odvoditi atmosferske vode Takovske ulice i delova susednih ulica.

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine i grad Zrenjanin, koji je u svom budžetu za ovu namenu obezbedio sredstva u visini od 10.413.670,06 dinara, izgradnjom atmosferske kanalizacije, unaprediće ne samo komunalnu infrastrukturu u ovim ulicama, već će obezbediti i zdraviju životnu sredinu i bezbedniji saobraćaj za sve građane Zrenjanina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Za atmosfersku kanalizaciju u Zrenjaninu više od 50 miliona dinara

Izvor: Blic, 25.Maj.2015

U Zrenjaninu će za izgradnju atmosferske kanalizacije u šest ulica biti ukupno utrošeno više od 50 miliona dinara, od čega je Uprava za kapitalna ulaganja obezbedila 41.654.680 dinara...Zastareo sistem kanalisanja atmosferskih voda zameniće moderna mreža u dužini od 2,5 kilometara sa 95 revizionih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.