Izvor: Njuz.net, 22.Mar.2017, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden mladić jer je preskočio Vučićevu reklamu na Youtubeu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeZRENJANIN, 22. mart 2017, (Njuz) – Dvadesetčetvorogodišnji D.K. iz Zrenjanina jutros je priveden zbog toga što sinoć nije odgledao do kraja Vučićev spot na YouTube-u.
Policija navodi da je ovaj Zrenjaninac nije sačekao da se predsednički kandidat vladajuće koalicije i aktuelni premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << pojavi u spotu, već je posle samo sekundi iskoristio opciju “skip“. Kako Njuz saznaje ovaj mladić je vrlo brzo, nakon ispitivanja, pušten iz pritvora.
Srpska napredna stranka je optužila D.K. da po nalogu kandidata starog DOS-a ne gleda Vučićeve spotove do kraja.
– Svima je jasno da su kandidati starog DOS-a direktni nalogodavci i da stoje iza postupka ovog mladića jer privedenom D.K. ovo nije prvi put da ne pogleda premijerov spot do kraja. Prema našim saznanjima on nikada nije pogledao nijedan od četiri spota već je išao na skip čim bi mu se ukazala prilika, što je još jedan pokazatelj mržnje koju stari DOS gaji prema Aleksandru Vučiću – stoji u saopštenju SNS-a.
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović smatra da nije u redu da bilo ko ne pogleda svaki Vučićev spot do kraja.
– Nije mi jasno kako neko može da ne ceni trud koji je uložen u snimanje tih spotova. Premijer jedva stiže da vodi kampanju, možete samo da pretpostavite koliko mu je bilo teško da nađe malo vremena za snimanje spotova i onda posle svega dođe neko tako bezobziran i ne želi da odgleda spot duže od pet sekundi. Mislim da bi ljudi poput D.K. ako imaju barem trunku morala i savesti, morali da se stide svojih postupaka – istakao je on.
Stefanović je naglasio da Vučić nikada nije preskočio kraj spota nijednog svog protivkandidata, dok oni od prvog dana kampanje samo vrebaju priliku da ne pogledaju u celosti njegove spotove.
Soko Sokolović

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.