PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MONSTRUMA IZ ŽITIŠTA: Tužilaštvo okončalo istragu protiv Siniše Zlatića!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MONSTRUMA IZ ŽITIŠTA: Tužilaštvo okončalo istragu protiv Siniše Zlatića!

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu okončalo je istragu i podiglo optužnicu pred Višim sudom u Zrenjaninu protiv Siniše Zlatića zbog krivičnog dela teško ubistvo i dva krivična dela: nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

"Optužnicom se okrivljenom Siniši Zlatiću stavlja na teret, da je dana 02.07.2016. godine, u Žitištu, lišio života više lica i neovlašćeno nosio vatreno oružje i municiju, čija nabavka >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i držanje nije dozvoljeno građanima, na taj način što je u letnjoj bašti ugostiteljskog objekta „Kafe late makjato" iz automatske puške rafalnom paljbom ispalio dvadeset i šest metaka, te dejstvom ispaljenih projektila lišio života pet lica", navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Navedeno je da je Zlatić i ranio 22 osobe.

Istom optužnicom se okrivljenom Siniši Zlatiću stavlja na teret da je na tavanu svoje kuće neovlašćeno držao vatreno oružje i municiju, čije držanje nije dozvoljeno građanima, a u većoj količini i to jednu automatsku pušku, jednu poluautomatsku pušku, kao i više komada municije različitog kalibra.

RTS prenosi da je u podignutoj optužnici predloženo da se okrivljenom Siniši Zlatiću produži pritvor.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.