Grad da 100.000 RSD, a vraćaju 5 košnica

Izvor: B92, 29.Mar.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad da 100.000 RSD, a vraćaju 5 košnica

Zrenjanin -- Grad Zrenjanin objavio je konkurs za dodelu sredstava za nabavku pčelinjih društava i košnica za pčelarstvo u 2017. godini na teritoriji tog grada.

Za to je iz gradskog budžeta obezbeđeno tri miliona dinara.

Cilj konkursa je povećanje proizvodnje, produktivnosti i podizanje standarda u oblasti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pčelarstva, a iznos odobrenih sredstava po jednoj prijavi iznosi do 100.000 dinara za nabavku pčelinjih društava i košnica.

Korisnici podsticajnih sredstava mogu biti nosioci registrovanog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva.

Korisnik sredstava je dužan da, nakon tri godine, vrati gradu pet košnica sa pčelinjim društvima koje će grad zatim, na osnovu novog konkursa, proslediti drugim korisnicima.

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a najkasnije do 28. aprila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SJAJNA VEST: Hoćete da se bavite pčelarstvom?! Dobijate 100.000 dinara, a vraćate samo OVO!!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2017, 08:57

Otvoren konkurs za dodelu sredstava za nabavku pčelinjih društava i košnica za pčelarstvo u 2017..Za to je iz gradskog budžeta obezbeđeno tri miliona dinara...Cilj konkursa je povećanje proizvodnje, produktivnosti i podizanje standarda u oblasti pčelarstva, a iznos odobrenih sredstava po jednoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.