SEKSI KUVAR DRŽI VARJAČU U RUCI: A tek da vidite šta nosi ispod pojasa (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI KUVAR DRŽI VARJAČU U RUCI: A tek da vidite šta nosi ispod pojasa (VIDEO)

Franko Norijega je definitivno najseksi kuvar na svetu. Njegov Instagram prati gotovo 180 hiljada žena, koje verovatno ne zapisuju recepte, nego uživaju u pogledu na njegovo savršeno telo.

Franko (27) je Peruanac koji živi u Americi gde je došao kako bi postao glumac.

On je iz hobija počeo da kuva i da objavljuje recepte na društvenim mrežama, a postao je najseksipilniji kuvar na svetu, kojeg bi svaka žena poželela u kući, piše Index.

Frankov poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << video, u kojem prikazuje kako da se napravi čija puding, izazvao je opštu histeriju na internetu, pošto je odlučio da ovaj dezert priprema samo u boksericama.

Više od pet miliona ljudi je pogledalo seksi prezentaciju čija pudinga, a oni koji su recept zapisali ili pokušali da zapamte verovatno se mogu izbrojati na prste.

Pogledajte njegov video.

Pogledajte i recept našeg svetski priznatog kuvara.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Žene, pažljivo gledajte! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Okt.2016

Da li je ovo najseksepilniji kuvar ikada?..Franko Noriega (27) je maneken koji je postao i kuvar, a žene rado gledaju njegove video tutorijale. Zaboravili smo da pomenemo da Franko kuva samo u gaćama?..Ovaj momak inače u Njujorku drži svoj restoran Baby Brasa koji, sigurni smo, žene rado posećuju...Na...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.