Novi konkurs za mlade heroje

Izvor: B92, 17.Jan.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi konkurs za "mlade heroje"

Kompanija NIS i Egzit Fondacija i ove godine su raspisali konkurs „Youth Heroes“, čija je osnovna ideja promocija mladih, uspešnih i humanih pojedinaca koji predstavljaju pozitivne primere u društvu.

„Youth Heroes“ priznanja dodeljuju se iz četiri oblasti: obrazovanje i nauka, preduzetništvo i kreativne industrije, društveni aktivizam i kultura i umetnost.

Pravo učešća na konkursu imaju svi mladi uzrasta od 15 do 30 godina sa državljanstvom ili prebivalištem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na teritoriji Republike Srbije, koji imaju dostignuća, nagrade ili priznanja iz oblasti obrazovanja, nauke, kulture, umetnosti, društvenog aktivizma, preduzetništva i kreativnih industrija.

O pobednicima iz navedenih kategorija, koji će imati priliku da osvoje novčane nagrade u iznosu od 100.000 dinara, ulaznice za Egzit Avanturu i kurseve HR Centra za razvoj ličnih veština, odlučivaće stručni žiri.

Konkurs će biti otvoren do 11. februara 2017. godine, a nosioci titule „Youth Heroes“ biće proglašeni u martu 2017. godine.

Svi zainteresovani kandidati mogu naći više informacija o prijavi za konkurs na sajtu www.youth-heroes.org.

Ovo je druga godina za redom da NIS i Egzit objavljuju konkurs za mlade heroje čiji osnovni cilj je promocija uspešnih mladih ljudi. Kompanija NIS podržala je ovaj projekat u okviru svog programa društveno odgovornog poslovanja „Zajednici zajedno“ sa ciljem da unapredi, doprinese i pruži podršku mladima u Srbiji.

Pored kompanije NIS, partneri u projektu „Youth Heroes“su i Radio Televizija Srbije, kompanija Ringier Axel Springier i HR Centar.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.