Hi Files Show 2012.

Izvor: Domino Magazin, 29.Okt.2012, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hi Files Show 2012.

Sajam audio i video tehnike u Beogradu 3. i 4. novembra

Osmi Hi Files Show (Sajam audio i video tehnike) biće održan, 3. i 4. novembra u novobeogradskom hotelu Holiday Inn.

Kao i uvek, u holu će biti postavljena berza novih muzičkih izdanja na CD-u i vinilu, a prodavaće se i Blu-ray koncerti i dodatna oprema u vidu posebnih kablova. Hi-Files Show će biti otvoren za posetioce prvog vikenda novembra od 12 do 19 časova, a cena ulaznica inosi 250 dinara i može se >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << nabaviti na ulazu u sajamski prostor.

Posetioci će imati priliku da vide i čuju najnovije uređaje iz programa firmi: 4Audio, Audiophile, AV impuls, BGB Studio, One HiFi, Player, Stereomax i Vox Trade. Ove kompanije biće raspoređene u 6 konferencijskih sala i 4 sobe.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike, 3. i 4. novembra

Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Okt.2012

Osmi Hi-Files Show (sajam audio i video tehnike) biće održan, 3. i 4. novembra u novobeogradskom hotelu Holiday Inn (Španskih boraca 74). Posetioci najvećeg Hi-Fi događaja u Srbiji imaće priliku da vide i čuju najnovije uređaje iz programa firmi: 4Audio, Audiophile, AV impuls, BGB Studio, One...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.