Ove tri poze u seksu muškarci NE PODNOSE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2017, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove tri poze u seksu muškarci NE PODNOSE

Dosadne su im i neudobne.

Uvreženo je mišljenje da su muškarci toliko ludi za seksom da im uopšte nije bitno gde, kada i kako se odvija. Činjenice su ipak drugačije, a verovali ili ne, neke poze muškarcima uopšte nisu toliko drage.

LEPŠI I MOĆNIJI PEN*S? Žene otkrile da li je se*s sa OBREZANIM muškarcem ZAISTA bolji!

Sledeće poze nisu im baš drage jer su, između ostalog, veoma neudobne.

Nedostatak prostora, neudobna kada i voda tri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su razloga zbog kojih bi muškarci voleli da izbegnu seks u kadi. Nema ništa gore nego kad vas usred akcije slavina bode u leđa ili kad se iznenada okliznete i završite u vodi. Osim toga, voda je loš lubrikant, a kad se samo sete koliko ljudi godišnje izgubi živote zbog nezgoda u kadi...

Iako u filmovima izgleda strastveno i spontano, u stvarnosti je ovu pozu teško izvesti. Za početak, muškarac mora na rukama držati težinu partnerke, a čak i ako mu je to u početku lako, kasnije će postati bolno. Ako pak odluči da ubrza kako bi ranije završio, partnerka to baš i neće ceniti.

Ženama jedna od najromantičnijih poza, ali muškarcima nije baš draga. Dok u misionarskom položaju mogu da uživaju u pogledu na lice i grudi partnerke, a u doggy pozi u pogledu na njenu guzu, u ovoj pozi ne vide ništa posebno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.