Otkrivene strogo čuvane intimne fotke poznatih, ali tu nije kraj… Video ih je CEO SVET!

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Jul.2016, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivene strogo čuvane intimne fotke poznatih, ali tu nije kraj… Video ih je CEO SVET!

Svako od vas posedovao je u život bar jednu seksi fotku, koja je podsećala na nestašan period u vezi ili van nje. Te fotke nisu ništa neobično, posebno ne kod poznatih, ali problem nastaje kada one nekim čudom završe tamo gde ih mogu videti baš svi.  Foto: Guliver/Getty/Hello! U nastavku pogledajte koje poznate ličnosti nisu bile dovoljno oprezne te su dozvolile da njihova stroga intima završi na INTERNETU!

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Otkrivene strogo čuvane intimne fotke poznatih, ali tu nije kraj… Video ih je ceo svet! (foto)

Izvor: Svet, 30.Jul.2016

Svako od vas posedovao je u život bar jednu seksi fotku, koja je podsećala na nestašan period u vezi ili van nje. Te fotke nisu ništa neobično, posebno ne kod poznatih, ali problem nastaje kada one nekim čudom završe tamo gde ih mogu videti baš svi.. . Dara Bubamara. Poznata pevačica, Dara Bubamara...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.