Napitak sa jogurtom koji topi masne naslage i celulit

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Maj.2015, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napitak sa jogurtom koji topi masne naslage i celulit

Jednostavan recept za osvežavajući i ukusni napitak koji je idealan za međuobrok, doručak ili večeru. Foto: Guliver/Thinkstock Sastojci za ovaj napitak su sledeći: Jogurt – jer savršeno deluje na masnoću u telu i reguliše probavu, sadrži dobre bakterije koje pomažu probavni sistem Borovnica, jagoda, kupina, malina i/ili ribizla – sve vrlo snažni antioksidansi prepuni C vitamina koji podstiču proizvodnju kolagena, neguju kožu i čuvaju imunitet. Đumbir – Jer pojačava cirkulaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << i zaglađuje i podmlađuje kožu, olakšava grčeve, otklanja bol u mišićima Banana – Jer sadrži velike količine kalijuma koji reguliše zadržavanje vode u organizmu koja pojačava efekt celulita na površini kože. Priprema: Napitak ćete pripremiti tako što ćete u blender ubaciti hladni jogurt, a po želji dodajte i nekoliko kockica leda, ako želite piće dodatno da osvežite. Savet: Zbog vrlo jakog ukusa sa đumbirom ne treba preterivati, odsecite komadić veličine nokta na palcu; U isti napitak možete dodati sveži list mente ili malo cimeta i meda. Bademi su takođe odličan izbor. Piće servirajte odmah nakon pripreme.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Uz redovan trening izgledaćete 10 godina mlađe

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Maj.2015

Sigurno svi znate da redovno vežbanje nosi sa sobom neverovatno puno prednosti. Kada redovno vežbate, osećate se bolje, zdravije, jača vam imunitet i postajete sve rapoloženiji. No, malo ko zna da uz redovno vežbanje i vaše lice može da postane sve mlađe! Foto: Guliver/Thinkstock Stručni trener...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.