Maraton akademija, epizoda 5: Kako da povećamo snagu?

Izvor: Lepota i zdravlje, 07.Nov.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maraton akademija, epizoda 5: Kako da povećamo snagu?

U petoj epizodi Maraton Akademije bavimo se treningom snage za trkače. Foto: Guliver/Getty images Često govorimo da trčanje nije dovoljno ukoliko nam je dugoročan cilj sveobuhvatna fines pripremljenost, jer su njene tri komponente: – Izdržljivost – Fleksibilnost – Snaga Zato danas gostujemo u Urban Fitnes Hangaru kod Jasmine Aleksandrov i sa njom radimo seriju vežbi snage za celo telo. Od rekvizita vam je potrebna jedna bučica ili dvolitra napunjena materijalom po izboru (zavisno od >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << nivoa pripremljenosti). Težina trena da je prilagođena vama. Birajte onu koju možete da podignete 15 puta + da vam ostane snage (jednom rukom). Pred vama je kružni trening od 5 vežbi sa po 12 ponavljanja. Ukoliko vam je jedan krug malo – uradite 2 do tri. Srećno! Sve epizode do sada možete da pogledate na: maratonakademija.com i pridružite nam se u Facebook grupi za druge savete i podršku.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maraton akademija, epizoda 5: Kako da povećamo snagu?

Izvor: Svet, 07.Nov.2016

U petoj epizodi Maraton Akademije bavimo se treningom snage za trkače.. Foto: Guliver/Getty images Često govorimo da trčanje nije dovoljno ukoliko nam je dugoročan cilj sveobuhvatna fines pripremljenost, jer su njene tri komponente:. – Izdržljivost. – Fleksibilnost. – Snaga. Zato danas gostujemo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.