Rame za plakanje ili novi dečko? Maraja brzo prebolela razvod

Izvor: Svet, 29.Mar.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rame za plakanje ili novi dečko? Maraja brzo prebolela razvod

Kako prenose strani mediji, pevačica Maraja Keri je od razvoda od Nika Kenona već nastavila dalje.
Ona navodno već uživa u novoj vezi s dugogodišnjim prijateljem Bretom Ratnerom. Kako piše Radar onlajn, Maraja je započela romansu s rediteljem s kojim je sarađivala na osam muzičkih albuma.
Izvor tvrdi kako su Maraja i Bret za vikend otišli na romantično putovanje na Karibe.
Reditelj je navodno bio rame za plakanje Maraji otkako se rastala od Nika, a vremenom njihov prijateljski odnos prerastao je u nešto više.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rame za plakanje ili novi dečko? Maraja brzo prebolela razvod

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2015

Kako prenose strani mediji, pevačica Maraja Keri je od razvoda od Nika Kenona već nastavila dalje...Ona navodno već uživa u novoj vezi s dugogodišnjim prijateljem Bretom Ratnerom. Kako piše Radar onlajn, Maraja je započela romansu s rediteljem s kojim je sarađivala na osam muzičkih albuma...Izvor...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.