Zloupotreba službenog položaja

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zloupotreba službenog položaja

Pripadnici Odeljenja kriminalističke policije PU Zaječar, podneli su krivičnu prijavu protiv tri osobe zbog zloupotrebe službenog položaja.

Krivična prijava Višem javnom tužilaštvu, podneta je protiv S.D. (50) i M.Nj. (49) odgovornih osoba u JKP „Usluge“ Boljevac i V.N. (46) odgovornog lica autoprevozničke radnje „Vlada Kiks“ iz istog mesta.

Osnovanose sumnja da je V.N. zloupotrebio položaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tako što je u radne naloge, unosio neistinite podatke o danima i satima rada njegovih mašina za potrebe JKP „Usluge“, a S.D. i M.Nj. su ih overavali.

Na taj način oštećen je budžet opštine Boljevac u iznosu od 530.000 dinara. Odgovorne osobe iz JKP „Usluge“ se terete i za uvećavanje radnih sata rada vozilča i mašina na zimskom održavanju puteva 2012/2013. godine, usled čega je oštećen budžet opštine za 800.000 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.