Naredne nedelje počinje asfaltiranje još 2.5 km novog zlotskog puta

Izvor: Bor030.net, 03.Okt.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naredne nedelje počinje asfaltiranje još 2.5 km novog zlotskog puta

Shodno tenderu koji je raspisala Direkcija za izgradnju Bora, iduće sedmice uslediće početak sanacije drugog dela novog zlotskog puta. Radnici kompanije za puteve “Strabag” iz Zaječara u planu imaju da do sredine oktobra izvrše zamenu starog i postavljanje potpuno novog sloja asfalta na još 2.5 kilometra od ukupno šest koliko je planirano tenderom. 

Nakon što je u junu i julu mesecu asfaltirano prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << 3.2 kilometra novog zlotskog puta i time okončana prva faza radova, naredne nedelje uslediće početak druge faze koja ima za cilj asfaltiranje ukupno 6 km ovog puta.

Prema očekivanjima Direkcije za izgradnju Bora, do sredine oktobra asfaltiraće se prvih 2.5 km, a rok za završetak radova na sanaciji ostatka zavisiće isključivo od vremenskih uslova u narednom periodu.

Kolovoz je dugo godina bio u veoma lošem stanju, o čemu svedoči i negodovanje, kako meštana tako i turista koji su imali za cilj posetu Zlotskim pećinama i Lazarevom kanjonu. Sanacijom ovog putnog pravca novi zlotski put biće jedan od boljih na teritoriji borske opštine, što će mnogo značiti u razvoju turizma ovog kraja.

Opština Bor je iz budžeta za ove radove izdvojila blizu 50.000.000 dinara.

(rtvbor.rs, Bor030.net)

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.