Gitarijada se pomera za dan

Izvor: JužneVesti.com, 01.Avg.2014, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gitarijada" se pomera za dan

Zbog lošeg vremena organizatori 48. "Gitarijade" pomerili su kompletan program za jedan dan, pa će ova manifestacija u Zaječaru trajati do nedelje.

Nastupi demo bendova koji su bili na programu u četvrtak uveče, nastupiće u petak, kažu organizatori.

Ranije zakazani nastupi za petak pomereni su za subotu.

U nedelju, 3. avgusta biće održano finalno veče takmičenja.

Narednih dana nastupiće sledeći revijalni učesnici a tačna satnica >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nastupa će biti naknadno objavljena, kažu organizatori:

Petak, 1. avgust

Subota, 2. avgust

Nedelja, 3. avgust

Branimir Bane Lokner, predsednik žirija, predstavio je članove žirija koji su iz skoro svih republika bivše Jugoslavije. U žiriju su Dragiša Radulović, Nenad Kuzmić, Igor Bašin, Dragutin Matošević, Igor Polak i Panta Džambazoski.

Lokner je ubeđen da će bendovi koji su u takmičarskom delu zainteresovati pubilku "na prvu loptu".

On je dodao da bendovima koji učestvuju u finalnoj večeri treba pomoći na bilo koji način da se njihovi nastupi ne završe te večeri.

Bane je i pohvalio zaječarsku publiku kao jednu od najboljih u Srbiji.

Novinarima se obratio predsednik Skupštine Zaječara Saša Mirković rekavši da je koncert Marije Šerifović imao za svrhu da animira široke narodne mase u čemu je ona to i uspela

- Ona je došla na moj poziv i pevala je bez honorara. Marija kakvim stilom života živi i jeste roker - našalio se Mirković.

Mladen Bodalec, frontmen grupe “Prljavo Kazalište” koja će nastupiti u petak uveče, rekao je da mu je velika čast što je deo ovakve rok manifestacije sa dugom tradicijom
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.