Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurka sa ovih prostora stigla je i do svetskih zvezda!

Ispod otovrenog neba na vrhu Kalemegdana klub Terassa definitivno je jedno od omiljenih mesta za izlazak mladih.

Ovaj klub iz svog programa četvrtkom nudi najurbaniju žurku koju prezentuje organizacija "RNB Thursday's Delight".

Koliko se daleko priča o ovoj zurki govori podatak da su za nju ne samo čuli već i pohvalili u svojim intervjuima i najveće svetske zvezde iz Hip-Hop i R'n'B muzičkog pravca.

Najveći primer toga je jedan od najpopularnijih svetskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << repera Rik Ros koji je odao veliko poštovanje ovoj večeri koje možete čuti na profilima društvenih mreža Terasse, a kako premijerno saznajemo uskoro će izaći i novi intervju pohvale od trenutno najpopularnijeg mladog repera sa istočne obale Lil Durk-a, koji je potpisan za jednu od najpoznatijih svetskih izdavačkih kuća čiji je vlasnik Džej Zi.

O kvalitetu ove večeri uverite se i sami svakog četvrtka od 23h ispod Pobednika!

Petak je rezervisan za čuvenu "My boyfriend is out of town" žurku po kojoj je Terassa i poznata. Za di-džej pultom biće kao i svakog petka Goran Statčević, Twilight  i Groovyman.

U subotu za vas ploče će vrteti Me High Low, Oysha i Miloš Starčević.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.