„Žene“ pekle papriku u Vrnjačkoj banji

Izvor: Dzungla.org, 24.Sep.2012, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Žene“ pekle papriku u Vrnjačkoj banji

U Beogradu ne idem na pijacu, a ne u Vrnjačkoj Banji… Šta mi uradi ova Nataša Ristić… – napisala je Marija Kilibarda

VODITELjKE emisije „Žene“, Ivana Zarić, Marija Kilibarda, Maja Volk, Irina Radović i Nataša Ristić, boravile su u nedelju radno u Vrnjačkoj Banji. Atraktivna Kilibarda pohvalila se pratiocima na „Tviteru>> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << da je zasukala rukave i prionula na pečenje paprika.
- U Beogradu ne idem na pijacu, a ne u Vrnjačkoj Banji… Šta mi uradi ova Nataša Ristić… – napisala je Marija. Posle nekoliko sati nalepila je sliku na kojoj sa koleginicama u prirodi peče paprike na starom „smederevcu“, uz pozitivan komentar: „Žene u akciji pečenja paprika za zimnicu u Vrnjačkoj Banji. E, i nije tako dosadno“.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voditeljke emisije “Žene” boravile su u nedelju radno u Vrnjačkoj Banji!

Izvor: Poznati.info, 24.Sep.2012

U Beogradu ne idem na pijacu, a ne u Vrnjačkoj Banji… Šta mi uradi ova Nataša Ristić… – kaže Marija Kilibarda. Voditeljke emisije “Žene“, Ivana Zarić, Marija Kilibarda, Maja Volk, Irina Radović i Nataša Ristić, boravile su u nedelju radno u Vrnjačkoj Banji. Atraktivna Kilibarda pohvalila...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.