Udala se Sofija Kopola

Izvor: Blic, 28.Avg.2011, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udala se Sofija Kopola

Ćerka legendarnog Frensisa Forda Kopole, rediteljka Sofija Kopola, udala se za svog dugogodišnjeg dečka, francuskog rokera Tomasa Marsa, rekavši sudbonosno "Da" u porodičnoj vili u južnoj Italiji.

Oko osamdeset zvanica prisustvovalo je venčanju u zapanjujućoj vili "Margerita" koja se nalazi u Bernaldi, i vlasništvo je mladinog oca, Frensisa Forda Kopole koji ju je ispratio do oltara.

Četrdesetogodišnja mlada nosila je venčanicu boje lavande.

- Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je odlično prošlo. Bilo je jednostavno, smireno, u dvorištu - izjavio je gradonačelnik Bernalde, Leonardo Čiruci za agenciju "Asošijejted pres".

Sofija i njen šest godina mlađi izabranik otkrili su da su se verili u maju, ima dve ćerke, četvorogodišnju Romi i Kosimu koja ima 15 meseci.

Dobitnica Oskara 2003. za scenario filma "Lost in Translation" koji je i režirala, bila je udata za Spajka Džonzija od 1999. do 2003. godine.

Povezane vesti: Sofija Kopola se udaje za francuskog rokera

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udala se Sofija Kopola

Izvor: NaDlanu.com, 28.Avg.2011

Ćerka legendarnog reditelja Frensisa Forda Kopole, rediteljka Sofija Kopola, udala se za svog dugogodišnjeg dečka, frontmena francuskog benda Phoenix - Tomasa Marsa!..Omiljena rediteljka mnogih, poznata po filmovima "Samoubistva devica", "Izgubljeno u prevodu" i "Marija Antoaneta" - Sofija Kopola,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Barni Eklston udao ćerku

Izvor: Blic, 28.Avg.2011

Ćerka milijardera i vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona Petra, udala se za biznismena Džejmsa Stanta, a njena sestra Tamara bila je deveruša na venčanju koje je koštalo 5 miliona funti (5.6 miliona evra)...Na venčanju koje je juče bilo održano u Rimu bilo je 250 specijalnih zvanica, a dvorac...

Nastavak na Blic...

Udala se rediteljka Sofija Kopola!

Izvor: Tracara.com, 28.Avg.2011

Uspešna rediteljka i ćerka holivudske legende, reditelja, Frensisa Forda Kopole, Sofija Kopola venčala se na jugu Italije za svog dugogodišnjeg dečka francuskog muzičara, Tomasa Marsa. Rediteljka filma Lost in Translation i frontmen benda Phoenix venčali su se u porodičnoj kući i u malom krugu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.