Stigao je Bayne! Poslušajte prvu pesmu ovog talentovanog momka

Izvor: Blic, 29.Apr.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao je Bayne! Poslušajte prvu pesmu ovog talentovanog momka

Umetnik Branislav Petković nedavno je pod scenskim imenom Bayne objavio svoj debitantski EP “Streets of LA” na engleskom jeziku.

Za sve četiri pesme Bayne je sam napisao tekstove, muziku i aranžmane, a produkcija je rađena u Parizu u Moose Records sa duom koji čine establirani francuski producenti, ANDREA i Tommy Jacob. Snimanje i miks je završeno u Beogradu uz Aleksandra Sedlara i njegove gitare i perkusije, a mastering u čuvenim studijima u Londonu, Metropolis i AirLab.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Spot za pesmu "Waterfalls & Stars" je objavljen pre nekoliko dana i do sada je dobio pozitivne komentare uz naglašavanje da se kvalitetom ne razlikuje od videa svetskih izvođača. To je i bila ideja od prvog trenutka, jer želim da posvećenim radom doprem kako do naše publike, tako i do ljubitelja muzike širom Evrope.

Lazar Bogdanović koji je režirao i spot za popularnu pesmu "Kliziš" benda Irie FM je radio na videu koji možete pogledati na sledećem linku:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.