Smuvale se u rijalitiju! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Okt.2016, 05:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smuvale se u rijalitiju! (FOTO, VIDEO)

Ove dve plavokose lepotice ušle su u rijaliti da nađu dečka, a našle su - jedna drugu!

Tifani Skenlon i Megan Marks upoznale su se na snimanju rijalitija "Neženja" u Australiji, gde su se obe takmičile za naklonost muškarca!

Iako su mislile da ipak žele frajera, u međuvremenu su obe lepotice ispale iz rijalitija, ali shvatile su da gaje osećanja jedna prema drugoj.

Pre nekoliko nedelja, Tifani i Megan objavile su da su u vezi, i da je rijaliti u kom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su tražile dečka nešto najlepše što im se desilo, jer da se nisu prijavile, ne bi upoznale svaka svoju "bolju polovinu".

Upoznajte ih!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ušle u rijaliti da nađu dečka, a na kraju se zaljubile jedna u drugu

Izvor: B92, 27.Okt.2016

Dve plavokose lepotice ušle su u rijaliti da pronađu dečka, a na kraju je buknula ljubav među njima!..Tifani Skenlon i Megan Marks su se upoznale na snimanju rijaliti šoua „Neženja“ u Australiji gde su se takmičile koju će izabrati određeni neženja...Iako su mislile da žele vezu sa muškarcem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.