Izvor: Blic, 14.Sep.2016, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate se glumice koja je dobila ćerku u 52. godini? Evo kako danas izgleda Ljiljana Jakšić

Glumica Ljiljana Jakšić, publici najpoznatija po ulozi Salvete u seriji Kursadžije pre tri godine, u svojoj 52, postala je majka.

Ljiljana je u novembru 2013 rodila svoje prvo dete, ćerku Dariju. Partner ju je ostavio kada je saznao za trudnoću, pa je ona rešila da dete podiže sama.

Porodiljsko odsustvo nije dugo trajalo, pa je glumica morala brzo da se vrati na posao, kako bi svojoj ćerkici obezbedila sve što joj je potrebno, a njihov stan pretvorila je u pravi zamak za malu princezu. Još detalja iz njihovog doma pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POSTALA JE MAJKA U 52. GODINI Otac devojčice ni da čuje za nju a evo kako Salveta sama brine o ćerki

Izvor: Kurir, 14.Sep.2016

...Ljiljana je ćerki dala ime Darija, i potpuno sama se brine o njoj Devojčicin otac uopšte se ne zanima za njih dve, pa se Salveta sama prolazi kroz njeno odrastanje i uživa u maloj Dariji.."Ma, čudo jedno je ona, moram tako da kažem, iako znam da to zvuči bez veze, sve majke to misle za svoju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.