Rolingstonsi najavili četiri nova koncerta

Izvor: Blic, 15.Okt.2012, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rolingstonsi" najavili četiri nova koncerta

"Rolingstonsi" su danas saopštili da se ove godine vraćaju na scenu, sa četiri koncerta koja će održati u Nju Džersiju i Londonu.

Ove godine su "Rolingstonsi" obeležili pola veka od prvog nastupa, javlja AP.

Tokom karijere su prodali više od 200 miliona ploča, uključujući hitove kao što su "Satisfaction", "Street Fighting Man" i "You Can't Always Get What You Want", ali je proteklih godina većina prihoda bila vezana za koncertne turneje.

Na svetskoj turneji "A Bigger Bang" su "Rolingstonsi" od 2005. do 2007. godine zaradili više od 500 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rolingstonsi ponovo na bini

Izvor: Kurir, 15.Okt.2012

LONDON - "Rolingstonsi" su danas saopštili da se ove godine vraćaju na scenu, sa četiri koncerta koja će održati u Nju Džersiju i Londonu...Ove godine su "Rolingstonsi" obeležili pola veka od prvog nastupa, javlja AP...Tokom karijere su prodali više od 200 miliona ploča, uključujući hitove...

Nastavak na Kurir...

Rolingstonsi ponovo na turneji

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Okt.2012

LONDON - Rolingstonsi će povodom proslave 50-godišnjice svoje karijere održati dva koncerta u Londonu i dva nadomak Njujorka, saopštili su danas organizatori, prenose strani mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Četiri dana i četiri noći sa "Stonsima"

Izvor: Mondo, 15.Okt.2012

To je slogan četiri koncerta kojima će legendarna grupa da proslavi pola veka postojanja...Ostarili jesu, svađe su njihova svakodnevica, iznošenje "prljavog veša" uobičajena stvar, ali kvalitet muzike i mladalački duh i danas su glavna odlika "kamenja" koje se i više nego uspešno "kotrlja" već...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.