Pogledajte koja su prava imena naših javnih ličnosti!

Izvor: Press, 22.Jul.2013, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte koja su prava imena naših javnih ličnosti!

Znate li prava imena naših pevača, glumaca, zabavljača..? Kada vas pitaju ko peva neke od naših poznatih pesama, obično se izgovaraju umetnička imena njihovih izvođača.
Zašto su menjali imena možemo samo da pretpostavljamo, a evo i nekolicine koju ne zovemo onako kako im piše u ličnoj karti...
Ono što je poznatije jeste da je pravo ime Ace Lukasa zapravo Aleksandar Vuksanović.
Lepa Brena je Fahreta Jahić, a odmah iza nje je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Seka Aleksić koja se zove i preziva Zuhra Ramizaj.


 
Jeste li znali da je pravo ime Ane Bekute Gordana-Nadežda Polić?!
Anabela Đokani je Razija Bukva, a Lepa Lukić je Lepava Musović.

 
Ime glumca Dragana Nikolića je Dragoslav, Nele Karajlić je Nenad Janković, Inspektor Blaža je Igor Blažić, a Toni Montano je Velibor Miljković...
U svakom slučaju, malo koja javna ličnost u Srbiji ne skriva nešto.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte koja su prava imena nekih od javnih ličnosti ! Nećete verovati…

Izvor: SandzakInfo.net, 22.Jul.2013

Znate li prava imena poznatih pjevača, glumaca, zabavljača.? Kada vas pitaju ko pjeva neke od poznatih pjesama, obično se izgovaraju umjetnička imena njihovih izvođača.

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.