Papagaj igra na muziku Lejdi Gage i Kvin!(VIDEO)

Izvor: S media, 04.Jul.2011, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papagaj igra na muziku Lejdi Gage i "Kvin"!(VIDEO)

Kakadu po imenu Snoubol (Grudva) ima 13 godina i najviše voli da igra uz rok i pop muziku. Omiljene grupe su mu Kvin, Bekstrit bojs i Lejdi Gaga, a zahvaljujući svom plesnom umeću postao je super zvezda na internetu.

Ovaj kakadu nije ni po čemu obična ptica. Njegov osećaj za ritam je toliko zaprepastio naučnike da su bili primorani da preispitaju dosadašnja shvatanja i razmišljanja o ptičijoj inteligenciji, prenosi Blic.

Bezobrazni golub (VIDEO)

Putinova >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pesma je klubski hit (VIDEO))

Ajkula preskočila surfera! (VIDEO)

Doktor Aniruda Patel sa insituta za Neuronauku iz San Dijega izjavio:

- U najmanju ruku sam zatečen! Nikada nisam video ovako nešto! Kakadu se prilgođava ritmu kako bi mu pokreti bili sinhronizovani sa muzikom. On ume da igra sporije i brže, onako kako se ritam u pesmi menja. Šokiran sam!

Tokom istraživanja dr Patel je došao do podatka da 14 vrsta papagaja i jedna vrsta slona može da “igra” u ritmu muzike. S druge strane, šimpanze, psi i mačke nemaju nikakav osećaj za ritam.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte presmešno karate buđenje! (VIDEO)

Izvor: S media, 04.Jul.2011

Pogledajte zašto nije baš preporučljivo buditi nekog ko vlada izvesnim borilačkim veštinama! Pogotovo ukoliko to činite na ovako brutalan način....Znači, budite spremni na posledice.. a onda sledeći put razmislite da li ćete nešto slično da uradite...Papagaj igra na muziku Lejdi Gage i "Kvin"!(VIDEO)..Ajkula...

Nastavak na S media...

Macu "produvali" kroz cevku! (VIDEO)

Izvor: S media, 04.Jul.2011

Mačkica stara tek nekoliko meseci imala je tu sreću da je spašava četa vatrogasaca..hm, sreću.. pa može se reći, jer je ostala nepovređena, a prisutni su snimili urnebesno smešan video koji vam preporučujemo da pogledate..Naime, maca se zaglavila u vodovodnoj cevki i to baš u jednoj vatrogasnoj...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.