PREVARIO SUPRUGU NAKON 20 GODINA BRAKA: Marija poludela kad je videla da je Kubura vara!

Izvor: Press, 01.Okt.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVARIO SUPRUGU NAKON 20 GODINA BRAKA: Marija poludela kad je videla da je Kubura vara!

Glumac pre dve nedelje posetio advokata kako bi se s njim posavetovao o prekidu bračne zajednice s Marijom Savić, koja je trajala 20 godina.
Aleksandar Srećković Kubura, koga je naš paparaco proteklog vikenda uhvatio u prevari sa 18 godina mlađom ljubavnicom, tvrde dobro upućeni, želi da se razvede od supruge Marije Savić Srećković.

Pre nego što je Kurir otkrio da glumac vara ženu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << studentkinjom Akademije umetnostiPetrom Radivojević, on je, saznajemo, posetio advokata, s kojim se posavetovao u vezi s razvodom posle dve decenije dugog braka s prvakinjom u fitnesu.







- Brak između Marije i Kubure koji je bio u krizi dodatno je uzdrman zbog njegove afere s Petrom. Kad je Marija videla fotografije na kojima se njen suprug ljubi s devojkom koja je samo pet godina starija od njihovog sina Alekse, poludela je i nastala je ozbiljna svađa - priča naš izvor koji je dobro upućen u život supružnika i nastavlja:- Svoje neverstvo Kubura nije demantovao, jer nije ni mogao pošto slike sve govore. On svu odgovornost prihvata na sebe - završava naš izvor.
Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Srećkovićem injegovom ženom Marijom, ali oni do zaključenja ovog broja nisu odgovarali na pozive i poruke. S druge strane, Petra, koja je inače ćerka poznatog akademskog slikaraSlavoljuba Radivojevića, nije bila raspoložena da priča o tome što je baš ona uzrok kraha 20 godina dugog braka između supružnika koji imaju dvoje dece.
- Zaista nemam komentar, hvala na razumevanju - kratko nam je rekla Petra.Podsetimo, Kubura i Petra su se upoznali početkom leta na snimanju studentskog filma, gde je Radivojevićeva radila kao organizator, nakon čega su započeli romansu.
Razgovor
ZABRINUTI JER SU OTKRIVENI
Aleksandar Srećković i Petra Radivojević bili su iznenađeni što su otkriveni. Nakon pojavljivanja Kurira s njihovim ekskluzivnim fotografijama, oni su se čuli, a uveče su se i videli u jednom zemunskom kafiću kako bi porazgovarali o skandalu čiji su glavni akteri. Mi smo ih i tada uslikali. Oboje su delovali zabrinuto i bilo je jasno da vode veoma ozbiljan razgovor.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić: Kraj braka posle 20 godina?

Izvor: Svet plus, 01.Okt.2014

Glumac Aleksandar Srećković Kubura posetio je advokata kako bi se razveo od supruge Marije Savić Srećković, fitnes prvakinjom sa kojom je dvadeset godina bio u braku...Prema ranijim, a i sadašnjim tvrdnjama "Kurira", Kubura je suprugu "zamenio" osamnaest godina mlađom ljubavnicom, studentkinjom...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.