PREMALE SU TI! Adrijana Lima objavila seksi selfi, ali su se svi skoncentrisali na JEDAN DETALJ

Izvor: Kurir, 11.Mar.2017, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMALE SU TI! Adrijana Lima objavila seksi selfi, ali su se svi skoncentrisali na JEDAN DETALJ

.

Iako je ova manekenka ikona stila i uglavnom je besprekorna kako na crvenom tepihu, tako i na društvenim mrežama, ovo je dokaz da se i najboljima događaju propusti Jeste li primetili o čemu se radi?

Pratioci na Instagramu su bili nemilosrdni: "Prelepa si, ali te cipele su užasne", "Još malo pa će ti stopala eksplodirati", "Izgleda da te bole noge"

Tesne cipele, osim što estetski kvare utisak, nisu dobre ni za zdravlje, pa bi Adrijana ubuduće trebalo da pripazi kakvu obuću nosi

(indexhr)

Autor: Foto: Instagram

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMALE SU TI Adrijana Lima objavila seksi selfi ali su se svi skoncentrisali na JEDAN DETALJ

Izvor: medio.rs, 11.Mar.2017

Kada prelepa brazilska manekenka, Adrijana Lima objavi seksi selfi, a svi prvo primete njena stopala, jasno je da nešto nije baš kako treba...Iako je ova manekenka ikona stila i uglavnom je besprekorna kako na crvenom tepihu, tako i na društvenim mrežama, ovo je dokaz da se i najboljima događaju...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.