POKAJAO SE Skot Disik bi da se vrati Kortni Kardašijan

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKAJAO SE Skot Disik bi da se vrati Kortni Kardašijan

Skot Disik dugogodišnji partner najstarije sestre Kardašijan Kortni, nedavno je rešio da uzme "pauzu" od porodičnih obaveza kako bi se posvetio žurkama i noćnom životu, ali sada navodno želi da se vrati svojoj devojci sa kojom ima troje dece.

Otkako su raskinuli dugogodišnju vezu Skot Disik nije prestajao da se pojavljuje po klubovima  u društvu raznih devojaka, piše Hollywood Life.

Međutim, nakon što je jedan dan proveo sa svojom decom Disik je shvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da mu najviše od svega nedostaje porodica, piše ovaj magazin i dalje navodi da Skot želi da se vrati svojoj devojci Kortni.

A photo posted by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on Jul 31, 2015 at 9:41pm PDT

Osim toga, Disik je na instagramu objavio jednu fotografiju sa venčanja prijatelja na koje je otišao sam a uz koju je napisao: "Kada shvatiš da trava nije uvek zelenija".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.