Norvežanka (92) pobjegla iz staračkog doma s mlađim dečkom (87)

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2015, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Norvežanka (92) pobjegla iz staračkog doma s mlađim dečkom (87)

OSLO - Zaposleni u staračkom domu "Vilberg" u norveškom gradu Ejdsvoldu digli su uzbunu i pozvali policiju kad su vidjeli "hodalicu" svoje 92-godišnje štićenice na parkingu, a od nje ni traga ni glasa.

Strahovali su da joj se nešto desilo, ali ubrzo su saznali da se živahna starica odvezla u Stokholm sa svojim mlađim momkom (87), Šveđaninom, piše Kurir.

"Ovo je dirljiva ljubavna priča", kaže upravnica doma Janka Holstad. "Zamislite da ne možete na romantični >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << odmor samo zato što ste stariji od 90. Gospođa nije uradila ništa nezakonito, ali nas je uplašila jer nije najavila da će otputovati", kaže ona.

Dvoje vremešnih ljubavnika uživa u njegovoj kući kraj Stokholma. Njih dvoje su zajedno otkako je ona došla u dom, a vratiće se tamo sad za vikend.

FOTO ILIUSTRACIJA

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.