NIŠTA OD POMIRENJA Severina i Milan Popović nastavljaju sudsku bitku

Izvor: Blic, 17.Apr.2017, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD POMIRENJA Severina i Milan Popović nastavljaju sudsku bitku

Severina Kojić i Milan Popović nisu ni blizu postizanja dogovora oko starateljstva nad sinom Aleksandrom.

Iako su mediji prošle nedelje pisali da su se hrvatska pevačica i srpski biznismen pomirili zbog sina, i da su postigli dogovor na sudu, od toga za sada još uvek nema ništa, saznaje "Blic" iz izvora bliskih porodici Kojić.

Njih dvoje će se uskoro ponovo videti na još jednom sudskom ročištu, na kojem bi konačno trebalo da bude donesena odluka o zajedničkom starateljstvu nad Aleksandrom, koje Popović pokušava da dobije sudskim putem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NIŠTA OD DOGOVORA: Severina i Milan Popović nastavljaju sudsku bitku!

Izvor: Kurir, 17.Apr.2017

...Iako su njih dvoje pre nekoliko dana postigli dogovor da sin Aleksandar bude kod Milana dok Severina boravi u Americi zbog turneje, na sudu će se i dalje voditi borba oko zajedničkog starateljstva..Njih dvoje će se uskoro ponovo videti na još jednom sudskom ročištu, na kojem bi konačno trebalo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.