NIKADA NIJE KASNO Majka Snežane Đurišić rasplakala Vesnu Zmijanac

Izvor: Blic, 30.Nov.2015, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKADA NIJE KASNO Majka Snežane Đurišić rasplakala Vesnu Zmijanac

U večerašnjoj emisiji "Nikada nije kasno" takmičila se Rada Đurišić, majka proslavljene pevačice narodne muzike Snežane Đurišić koja je svojim glasom uspela da rasplače i Vesnu Zmijanac.

Stalnoj postavci žirija, Saši Miloševiću, Žiki Jakšiću i Vesni Zmijanac, ove nedelje pridružio se i Žika Jelić, član YU grupe.

A osim Rade Đurišić, u večerašnjoj emisiji takmičio se i Radoslav Mijatović, otac zvezde Granda Vanje Mijatović.

Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vanja je pre nego što se pojavila u takmičenju za Zvezde Granda još od pete godine nastupala u grupi svog tate.

Nakon što su svi kandidati otpevali svoje pesme, žiri je odlučio da za sledeći nivo takmičenja ima mesta samo za sedmoro kandidata.

U sledeći krug takmičenja, plasirali su se:

1. Marinko Šoškić Šole,

2. Mitar Radić Čkalja,

3. Biljana Prokić,

4. Milorad Pavlović Arsa

6. Radoslav Mijatović

7. Esad Popara

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.