Majka Džastina Bibera piše memoare

Izvor: Blic, 07.Mar.2012, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka Džastina Bibera piše memoare

Pati Malet, majka pevača Džastina Bibera u septembru će izdati memoare, a predgovor u knjizi napisaće tinejdž zvezda.

Pati Malet objaviće knjigu "Nowhere But Up: The Story of Justin Bieber’s Mom” tj. priču o majci Džastina Bibera u kojoj će opisati kako je izgledalo biti samohrani roditelj u Ontariju, Kanadi gde je odgajila svog sina koji je postao svetska zvezda.

Predgovor u knjizi napisaće Biber koji je dao blagoslov svojoj majci da se lati pisanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pati će u knjizi otkriti kako se izborila sa zavisnošću u detinjstvu i tokom puberteta pre nego što je pokušala da izvrši samoubistvo kada je imala 17 godina.

Dženifer Lip, urednički direktor izdavačke kuće "Revell” kaže da je Patina priča "veliki primer hrabrosti i odlučnosti koja će inspirisati svakoga ko mora da se bori u životu."

Majka tinejdž zvezde prati svog sina na svim putovanjima i stalno se trudi da ga slava ne promeni.

- Mi se svađamo, ali mislim da to rade svi roditelji i deca, ali ja svakako volim svoju majku. Pre neki dan mi je otela telefon iz ruku i otkazala sve što sam planirao za taj dan - kaže Biber.

Povezane vesti: Džastin Biber: Ne želim da pevam o seksu već o ljubavi! Pogledajte: Džastin Biber igra fubal sa Fernandom Toresom Džastin Biber: Znao sam da će neko da me tuži za očinstvo Džastin Biber ipak uradio DNK test Džastin Biber tuži Maraju Jeter nakon testa očinstva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Majka Džastina Bibera piše knjigu

Izvor: Blic, 08.Mar.2012, 09:10

Džastin Biber je dete samohrane majke Pati Malet, koja je rešila da napiše autobiografsku knjigu...Ona će dobro unovčiti priču o tome kako je od narkomanke postala majka najpopularnijeg svetskog tinejdž pevača...Pati Malet planira da u knjizi ispriča sve o seksualnom zlostavljanju kroz koje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.