Maja Volk se setila studentske ljubavi: Čekaću ga do kraja života!

Izvor: Blic, 13.Apr.2013, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Volk se setila studentske ljubavi: Čekaću ga do kraja života!

Neko se svađa, neko ljubi, a Maja Volk se u kući "Velikog brata" prisetila stare ljubavi. Topu je ispričala da i dalje voli muškarca kojeg je upozanala za vreme studiranja. Iako su i on i ona završili sa drugim osobama, ona njega nije zaboraviila.

Maja je Topu ispričala da je taj muškarac Dušan bio "mangup sa beogradskog asfalta", a ona "dete pod staklenim Mocartovim zvonom", šest godina stariji od nje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dugogodišnji student farmacije, od kojeg je čula prvi narodnjak.

Zbog njene želje da se u Australiji bavi naučnim radom, njih dvoje su se razišli. Kasnije se vratila u Srbiju i htela da se uda za njega, ali je on već bio oženjen. Zatim je emigrirao na Novi Zeland, a njihov susret mnogo godina kasnije izgledao je ovako:

- Ulazi jedan sedi čovek koga nisam prepoznala, ali u džemperu koji sam ja isplela pre trideset godina, i onda se desi knedla u grlu kao i sada. I ridamo svi, moja ćerka, njegova ćerka, cela kafana - dodala je Maja.

Posle toga njih dvoje su se dopisivali, on ju je nazivao velikim dijamantom. Maja je u "Velikom bratu" poručila:

- Čekaću ga i u devedesetpetoj i u stotoj, do kraja života!

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Volk se setila studentske ljubavi: Čekaću ga do kraja života!

Izvor: Dzungla.org, 14.Apr.2013, 00:07

Neko se svađa, neko ljubi, a Maja Volk se u kući „Velikog brata“ prisetila stare ljubavi. Topu je ispričala da i dalje voli muškarca kojeg je upozanala za vreme studiranja. Iako su i on i ona završili sa drugim osobama, ona njega nije zaboraviila. ... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Maja Volk progovorila o studentskoj ljubavi: Čekaću ga do kraja života!

Izvor: Scandal.rs, 14.Apr.2013

Neko se svađa, neko ljubi, a Maja Volk se u kući “Velikog brata” prisetila stare ljubavi. Topu je ispričala da i dalje voli muškarca kojeg je upozanala za vreme studiranja. Iako su i on i ona završili sa drugim osobama, ona njega nije zaboraviila. Maja je Topu ispričala da je taj muškarac...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.