Kako se Severina štiti od uroka?

Izvor: Blic, 01.Feb.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se Severina štiti od uroka?

Hrvatska pevačica je otkrila da se plaši uroka, pa tako vezuje crveni konac oko noge.

Severina Vučković je pre dva dana otputovala u Dubai, ali ovog puta, koliko nam je poznato, društvo joj ne pravi sin Aleksandar.

Da Seve veruje u babske priče i da se plaši uroka pokazuje i ova fotografija na kojoj atraktivna pevačica pozira u kupaćem, dok joj na desnoj nozi vezan crveni konac.

Severina je ispod jedne fotografije napisala "Ljubav se ljubavlju vraća". Ko li je to pevačici uputio ljubav?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GUZA I NOGE ZA DESETKU: Seksi Seve uživa na jahti (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Feb.2015

Pevačica Severina Vučković uživa na svom odmoru u Dubaiju. Ona je na Instagramu postavila još jednu fotografiju na kojoj se vidi kako na jahti pozira u belom kupaćem kostimu i na kojoj do izražaja dolazi njena vitka linija. – …Pokaži mi gde ljubav ljubi nebo… – napisala je Seve kao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Pogledajte kog dasu je Severina prošetala Dubaijem!

Izvor: Blic, 02.Feb.2015, 12:45

Posle skijanja u Austriji, Severina Vučković je rešila da malo poseti i toplije krajeve, gde može da se razgoliti i nabaci preplanuli ten...Na fotkama koje je postavila na Instagram vidi se da pevačica maksimalno uživa u čarima egzotičnog Dubaija, a mnogima je pažnju privukao zgodni momak koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.