Kako danas izgleda zvezda Prljavog plesa (FOTO)

Izvor: Mondo, 19.Mar.2017, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako danas izgleda zvezda "Prljavog plesa" (FOTO)

Film je snimljen pre tri decenije, a ona je otada bila sa poznatim glumcima i "upropastila" karijeru jednom plastičnom operacijom!

Dženifer Grej vinula se u zvezde kao lepa tinejdžerka u filmu "Prljavi ples", ali otada kao da je "nestala"!



Izvor: YouTube

Glumica je ostvarila uloge u nekoliko TV filmova, gostovala u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Prijateljima"...



Izvor: YouTube

...imala više veza sa poznatim frajerima kao što su Džoni Dep i Metju Broderik.

Udala se za glumca Klarka Grega ("Osvetnici") 2001, i imaju ćerku Stelu.

Grejeva je učestvovala i u rijalitijima, takmičenju "Ples sa zvezdama", a u svom sitkomu je otvoreno govorila o operaciji koja joj je upropastila život.

"Želela sam da sredim nos. Otišla sam u operacionu salu kao poznata ličnost, izašla iz nje kao anonimus," rekla je glumica koja je početkom devedesetih potražila pomoć plastičnog hirurga i to joj je zauvek promenilo život.

"Ni porodica, ni prijatelji nisu mogli da me prepoznaju. Malo je reći da nisam dobijala previše ponuda za uloge posle operacije," rekla je ona.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

OPERACIJA NOSA KOŠTALA JU JE KARIJERE Proslavila se ulogom u filmu "Prljavi ples", a danas izgleda OVAKO

Izvor: Blic, 19.Mar.2017

Holivudska glumica Dženifer Grej svetsku slavu je stekla nakon uloge u filmu "Prljavi ples" u kom je igrala s Patrikom Svejzijem...Iako je od premijere "Prljavog plesa" prošlo tačno 30 godina, publika Grejevi i dalje pamti po ulozi svojeglave tinejdžerke, koja se zbog ljubavi suprostavila porodici...Ali,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.