Joksimović: Muškom detetu ne vezujte kosu u rep! (VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 25.Okt.2011, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović: Muškom detetu ne vezujte kosu u rep! (VIDEO+FOTO)

Željko Joksimović je ovih dana veoma aktivan na društvenim mrežama. Nakon što je imao "problem s oblacima", pevač je sa svojim fanovima na "Tviter" profilu podelio jedan smešni video, uz odgovarajući komentar.

Pevači imaju običaj da se oglašavaju na drušvenim mrežama različitim povodom. Željko Joksimović se u poslednje vreme često oglašava.

Nakon što je na svom "Tviter" profilu podelio svoje nezadovoljstvo ružnim vremenom uz komentar: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << "Iznad oblaka suncano, na zemlji tmurno i hladno...znači, u oblacima je jedini problem.", usledio je novi komentar, odnosno savet svim roditeljima koji imaju mušku decu.

Joksimović: Srećan i ponosan zbog nove nagrade (FOTO)

Na šta poznati najviše troše?! (VIDEO+FOTO)

Željko i Jovana: Venčanje na leto!

"Nikad, ali nikad nemojte muškom detetu vezivati kosu u rep", je komentar koji je stavio ispod ovog video snimka. Pogledajte:

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Željko Joksimović savetuje: Ne vezujte dečacima kosu u rep! (VIDEO)

Izvor: TimockeVesti.net, 25.Okt.2011

Pevači imaju običaj da se oglašavaju na drušvenim mrežama različitim povodom. Željko Joksimović se u poslednje vreme često oglašava... Nakon što je na svom 'Tviter' profilu podelio svoje nezadovoljstvo ružnim vremenom uz komentar: 'Iznad oblaka suncano, na zemlji tmurno i hladno..znači,...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Željko Joksimović: Ne vezujte sinovima kosu u rep (Video)

Izvor: Svet plus, 26.Okt.2011, 00:14

Poznato je da naše zvezde po uzoru na svetske vole da putem društvenih mreža dele svoja raspoloženja, ali da upute i po neki savet.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.