Holivudski haker opet časti!

Izvor: Mondo, 21.Sep.2014, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudski haker opet "časti"!

Neimenovani "kolekcionar selfija" ponovo napao poznate cice, evo koga je sve sada "skinuo"!

Foto: Instagram/KimKardashian

Pre tri nedelje, kao bomba je odjeknula vest da je anonimni haker upao u telefone i gedžete poznatih cica i pokrao im slike i klipove na kojima su golišave. Fotke su postavljene na sajt 4Chan, a poznati su brže-bolje najavili obračun sa anonimnim mladićem koji je grubo prekršio njihovu privatnost. U celu priču uključio se i Apple, pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << haker objavio da je fotke ukrao relativno lako koristeći "rupe" u njihovoj aplikaciji iCloud.

Sada je nova "kolekcija" objavljena na istom sajtu, a među žrtvama hakera su Kim Kardašijan, Vanesa Hadžens, Houp Solo, Kejli Kuoko, Avril Lavinj, Hejden Panetijere, Meri Kejt Olsen i druge cice.

Kardašijanovoj su ukradene fotke koje je sama slikala, dok je bila gola u kupatilu pred ogledalom, a nije poznato u kakvim "pozama" ćemo gledati ostale poznate devojke.

Kim je, naravno, više puta imala ovakvih problema, a najveći od njih bio je 2007. kada je "procureo" njen pornić sa tadašnjim dečkom koji ju je, u neku ruku, i proslavio.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.