Goca i Ivan o svom braku na Fejsbuku

Izvor: S media, 23.Jun.2011, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca i Ivan o svom braku na "Fejsbuku"

Bračni brodolom pop pevačice Goce Tržan i njenog supruga Ivana Marinkovića preselio se na "Fejsbuk".

Iako je u jednom trenutku izgledalo da će se priča o razlazu pevačice Goce Tržan i Ivana Marinkovića završiti zvaničnim sopštenjem poznate pevačice, supružnici su počeli da upućuju jedno drugom otrovne strelice na društvenoj mreži, prenose Novosti.

Tako je u utorak uveče Gocin suprug promenio emotivni status u "nije u vezi" a Goca je uklonila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ivanovu sliku sa porodičnog stabla. Ivan je postavio i dva komentara koja poručuju da je njihovom četvorogodišnjem braku, tokom kojeg su dobili ćerkicu Lenu, došao kraj.

- Da li zna neko da vreme pokaže i leči sve? I onda se slatko nasmejemo?! Pitam se zašto ljudi nisu iskreni do kraja? Do kada ostajemo važni samo sebi? Dokle i pod kojim okolnostima ide granica istine? Kada prestaje granica odgovornosti i samopoštovanja? Pitam se i shvatim da ona ne postoji. Surova istina pokaže svoje lice jer joj nešto daje enormnu snagu za to. Zato postoje problemi - napisao je Ivan, koji je u sredu kao glavnu sliku na profilu postavio onu na kojoj mu je ćerkica u zagrljaju.

Pevačica još drži na "Fejsbuku" emotivni status "udata", ali zato je uklonila Ivanovu sliku sa porodičnog stabla, na kojem joj stoje samo ćerka i rođaka. Dok Ivan poručuje da je njegova supruga odgovorna za njihove probleme u porodici, Goca insistira na tome da joj se svet raspada i da žali zbog bračnog brodoloma.

- Čime se to ova tuga gasi... - napisala je Goca u sredu na "Fejsbuku", a suprug joj je odmah prokomentarisao: "Nečim...".

Goci Tržan pozlilo, završila u Hitnoj!

Ivan Ivanović: Nemam ništa s razvodom Goce Tržan!

Goca Tržan: "Zaobišla istinu " u intervjuu

Goca Tržan varala muža?!
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gocin muž sa Fejsbuka skinuo bračni status

Izvor: medio.rs, 23.Jun.2011

Brak Goce Tržan i Ivana Marinkovića se definitivno gasi nakon pet godina ljubavi. Dok su juče gradom kolale priče kako ga je ona navodno prevarila sa jednim poznatim voditeljem, Ivan Marinković je u isto vreme na svom Fejsbuk profilu objavio da više nije u braku.

Nastavak na medio.rs...

Bračna drama Goce Tržan nema kraja

Izvor: Večernje novosti, 23.Jun.2011

Nastavlja se medijsko prepucavanje pop pevačice i njenog supruga. Goca: Spremam moj mali privatni pakao. Ivan: Meni ne treba marketing

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.