Emisija Ivana Ivanovića opet na TV, u istom terminu

Izvor: Blic, 27.Jan.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emisija Ivana Ivanovića opet na TV, u istom terminu

Nakon što je prošlog petka emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" skinuta sa tv programa, publika će opet moći da gleda ovaj tok šou.

Kako su zvanično saopštili sa TV Prva, emisija Ivana Ivanovića će opet biti emitovana na njihovom programu.

Termin emitovanaj ostaje isti, petak.

Emisija nije emitovana prošlog petka, a voditelj je za to okrivio urednika i vlasnika "Informera" Dragana J. Vučićevića, koji mu je navodno podmetnuo svađu sa vlasnicima TV Prva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emisija Ivana Ivanovića ponovo na TV

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2015

BEOGRAD - Nakon što je prošlog petka emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" skinuta sa tv programa, publika će ponovo moći da gleda ovaj tok šou...Kako su zvanično saopštili sa TV Prva, emisija Ivana Ivanovića će opet biti emitovana na njihovom programu. Termin emitovanja ostaje isti, petak...Emisija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vraća se Ivan

Izvor: OkRadio.rs, 27.Jan.2015

Nakon što je prošlog petka emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" skinuta sa tv programa, publika će opet moći da gleda ovaj tok šou. Kako su zvanično saopštili sa TV Prva, emisija Ivana Ivanovića će opet biti emitovana na njihovom programu. Termin emitovanaj ostaje isti, petak. Emisija nije...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.